BABYMETAL

  
  Kulttuuritalo, Helsinki

JAPANILAINEN BABYMETAL ENSIMMÄISTÄ KERTAA SUOMEEN

  

KONSERTTI:
BABYMETAL (JPN)
Ke 26.2.2020 Kulttuuritalo, Helsinki
Ovet klo 18

Japanissa suurta menestystä nauttiva BABYMETAL saapuu ensimmäistä kertaa Suomeen. Odotettua uutta albumia valmisteleva japanilaissensaatio nähdään Helsingin Kulttuuritalolla keskiviikkona 26. helmikuuta.
 
Su-Metal (Suzuka Nakamoto) ja Moametal (Moa Kikuchi) duosta koostuva japanilainen kawaii-metalbändi BABYMETAL perustettiin vuonna 2010 ja on siitä lähtien valloittanut metallifaneja ympäri maailman uniikilla tyylillään. BABYMETAL fuusioi musiikissaan metallimusiikkia ja J-popin piirteitä, vaikutteita löytyy vaihtoehtometalista speed ja death metaliin. Alun perin triona esiintynyt bändi kutistui viime syksynä (2018) kaksihenkiseksi Yui Mizunon jätettyä yhtyeen terveyssyistä. Livekeikoilla duoa säestää heavy metal -yhtye Kami Band.

BABYMETAL koki ensimmäisen läpimurtonsa jo vuonna 2014, kun sen debyyttialbumi nousi USA:n Billboard-listalle ja se esiintyi Sonisphere Festival UK:n päälavalla 65 000 -päiselle yleisölle.  Yhtye on ehtinyt uransa aikana kiertää useiden isojen nimien lämmittelijänä – niin Lady Gagan, Red Hot Chili Peppersin, kuin Guns n’ Rosesinkin kanssa lavan jakanut bändi vierailee kesän suurimmilla festivaaleilla Euroopassa ja nähdään tulevana viikonloppuna Glastonburyn lavalla.

BABYMETAL valmistelee uutta albumiaan, jolta on julkaistu sinkut ”Distortion”, ”Starlight”, ”Elevator Girl” ja eilen julkaistu ”PA PA YA!!”. Uudesta materialista päästään nauttimaan yhtyeen ensimmäisellä Suomen keikalla helmikuussa Helsingin Kulttuuritalolla. 

 

LIPUT:

Palvelumaksuineen alkaen 48 / 50 / 57 euroa

Nouseva katsomo, reunat: 48,00 euroa
Nouseva katsomo, sivu: 50,00 euroa
Nousea katsomo, keskiosa: 57,00 euroa
Permanto, seisova: 57,00 euroa

Etuosto-oikeus ke 3.7. klo 10 - to 4.7. klo 12

Etu on voimassa Silver-, Gold-, ja Premium-jäsentasoilla.

Yleinen lipunmyynti alkaa pe 28.6. klo 11.00 osoitteessa www.livenation.fi.

 

VIP-PAKETIT:

THE CHOSEN ONE
- Yksi pääsylippu numeroimattomaan seisomakatsomoon
- VIP -laminaatti muistoksi
- Kolme (3) eksklusiivista BABYMETAL
- fanilahjaa (lahjat jaetaan paikan päällä)
- Ensimmäinen Early Entry -sisäänpääsy hieman ennen muuta yleisöä
- Mahdollisuus ostaa fanituotteita ilman ruuhkia

Palvelumaksuineen 190,99 euroa

VIP GA STANDING
- Yksi pääsylippu numeroimattomaan seisomakatsomoon
- VIP -laminaatti muistoksi
- Kaksi (2) eksklusiivista BABYMETAL -fanilahjaa (lahjat jaetaan paikan päällä)
-Toinen Early Entry -sisäänpääsy hieman ennen muuta yleisöä
- Mahdollisuus ostaa fanituotteita ilman ruuhkia

Palvelumaksuineen 168,17 euroa

Jos sinulla on kysyttävää VIP-paketeista, voit olla suoraan yhteydessä Wonderful Unioniin (englanniksi) help@wonderfulunion.com.

Muutokset mahdollisia. VIP-paketeissa ei ole palautusoikeutta. Nimenvaihdot eivät ole mahdollisia, kaikki ostokset ovat sitovia. Paketti ei sisällä Meet & Greet -tapaamista artistin kanssa. Tarkemmat ohjeistukset VIP-kokemuksestasi lähetetään tilaajan sähköpostiosoitteeseen 2-3 päivää ennen konserttia. Pakettiin kuuluvat tavarat jaetaan paikan päällä.Osallistumalla tapahtumaan BABYMETALin kanssa, hyväksyt täten, että nimeäsi, valokuvaus- ja / tai videokuvaa ja ääntä voidaan käyttää missä tahansa mediassa, jokoennaltamääritettyyn tai myöhemmin päätettyyn, kaikkialla maailmassa mihin tahansa tarkoitukseen.

Liput ( 48,00 - 168,17 )

Kirjaudu