Killswitch Engage

  
  The Circus, Helsinki

KILLSWITCH ENGAGE PALAA SUOMEEN LOKAKUUSSA

KEIKKA:
Killswitch Engage (USA)
maanantai 28.10.2019 The Circus, Helsinki
Ovet klo 19.00
Ikäraja K-18

Metalcoren arvostetuimpiin uranuurtajiin lukeutuva Killswitch Engage saapuu lokakuussa klubikeikalle Helsinkiin. Kahdeksannen albuminsa ”Atonement” elokuun 16. päivä julkistava bändi esiintyy Helsingin The Circus-klubilla 28. lokakuuta.

Metalcoren suunnannäyttäjänä ja kulmakivenä yleisesti pidetty Killswitch Engage on uransa aikana myynyt pelkästään kotimaassaan Yhdysvalloissa yli neljä miljoonaa albumia ja kerännyt Grammy-ehdokkuuksia. Elokuussa julkaistava ”Atonement” -nimeä kantava albumi on järjestyksessä yhtyeen kahdeksas. Uudella albumilla vierailee kappaleen verran myös yhtyeen entinen vokalisti Howard Jones: “He does a verse, I do a verse, we sing the chorus together it’s a real heavy shitkicker” kertoo Jesse Leach. Albumilta lohkaistu ensimmäinen single on nyt kuultavissa täältä

Vuonna 1998 perustettu yhtye on käynyt läpi useita jäsenvaihdoksia historiansa aikana, mutta on pysynyt uskollisena musiikilleen, jossa kuullaan elementtejä melodisesta death-metalista, rockista, ja aggressiosta. Roadrunner Recordsille tehty albumi ” Alive Or Just Breathing” nosti yhtyeen suuren yleisön tietoisuuteen ja nousi Billboardin Heatseeker- listan sijalle 37. Vuonna 2004 julkaistu ”The End Of Heartache” sai Rolling Stones- lehden kriitikon ylistämään bändin musiikkia. Viimeisin albumijulkaisu on vuonna 2016 päivänvalon nähnyt ”Incarnate”. 

Aggressiivisesta lavashowstaan tunnettu yhtye on kiertänyt mm. In Flamesin, Slayerin ja Ozzfestin mukana ja on vieraillut Suomessa useaan otteeseen niin festareilla, kuin klubikeikoillakin. Viimeksi Killswitch Engage nähtiin Helsingin Hartwall Arenalla Iron Maidenin lämmittelijänä viime vuonna. 

Killswitch Engagen muodostavat Jesse Leach (laulu), Adam Dutkiewicz (kitara), Joel Stroetzel (kitara), Mike D’Antonio (basso) ja Justin Foley (rummut). 

Atonement-albumin voi nyt ennakkotilata täältä.

 

LIPUT:

Palvelumaksuineen alk. 31,50 €

Etuosto-oikeus ke 26.6. klo 11.00 - to 27.6. klo 11.00.

Etu on voimassa Silver-, Gold-, ja Premium-jäsentasoilla.

Yleinen lipunmyynti alkaa pe 28.6. klo 11.00 osoitteessa www.livenation.fi.

 

Liput

Kirjaudu