Hector & His Power Band: HEXIT-kiertue

  
  Hartwall Arena, Helsinki

HECTOR KIERTUEELLE LOPPUVUODESTA

KONSERTIT:
30.11 Vaasa, Vaasan Sähkö Areena
5.12 Turku, Gatorade Center
7.12 Oulu, Club Teatria
8.12 Jyväskylä, Pavilijonki
10.12. Tampere, Tampere-talo
12.12 Helsinki, Hartwall Arena, ETUOSTO-OIKEUS

Marraskuun lopussa Vaasasta käynnistyvä HEXIT-konserttikiertue päättyy Helsingin Hartwall Arenalle joulukuun 12. päivä. Huippumuusikoista koostuvan bändinsä kanssa pitkästä aikaa konsertoiva Hector nähdään myös Turussa, Oulussa, Tampereella ja Jyväskylässä. Luvassa on mestarin suurimpien hittien ohella myös harvoin kuultuja kappaleita vuosien ja vuosikymmenten ajalta sekä valikoima uusia lauluja hänen yhä kasvaneelle Power Bandilleen sovitettuina.   

Hector toteaa kiertueestaan: ”Tämä on tietenkin myös korvaava rundi viime joulukuussa peruuntuneelle minikiertueellemme, joka jäi lähtökuoppiin silloisten terveydellisten syiden takia. Olihan se pettymys niin itselle kuin jo liput hankkineelle yleisölle. Nyt olen taas kondiksessa ja intoa täynnä! HEXIT-kiertue tehdään ”isolla kädellä” niin puitteiltaan kuin sisällöiltään, enkä tiedä tulenko tämän jälkeen tekemään enää mitään tämän kaltaista rundia. Edellinen, kolmen vuoden takainen 50-vuotis taiteilijajuhlakiertue oli upea kokemus, mutta se oli oma konseptinsa. Nyt on luvassa vielä entistäkin ehompi Power Band, jonka kanssa työskentely tuottaa aina yllätysefektejä. Visuaalinen toteutus on myös nyt tarkkaan rakennettu biisi biisiltä. Jos tuo kiertueen nimeksi hahmottelemani HEXIT tuntuu kryptiseltä tai banaalilta, olkoon se sitä. Kerron viimeistään Hartwall Arenalla mitä se tarkoittaa.”

Ensimmäisen albuminsa vuonna 1972 julkaisseen Hectorin tuotannossa on suuri määrä koko kansakunnan tuntemia ja rakastamia hittejä, kuten Mandoliinimies, Lumi teki enkelin eteiseen, Herra Mirandos, Asfalttiprinssi, Ake, Make, Pera ja mä, Hannikaisen baari, Jos sä tahdot niin, Juodaan viinaa, Yhtenä iltana ja Kuunnellaan vaan taivasta.

 

Power Band:

Risto Niinikoski, rummut & laulu
Masa Maijanen, basso
Matti Kallio, koskettimet, huilut &laulu
Esa Kotilainen, koskettimet
Jarmo Nikku, kitarat
Jussi Turunen, kitarat & laulu
Iida Sinivalo, sello
Mirka Paajanen, viulu & laulu
Kukka Lehto, viulu & laulu
Panu Syrjänen, saksofonit
Janne Toivonen, trumpetti

 

LIPUT:

Palvelumaksuineen alkaen 49,50 / 59,50 / 69,50 euroa

Etuosto-oikeus Hartwall Arenan konserttiin ke 8.5. klo 10 - ti 14.5. klo 12. 
Etu on voimassa Silver-, Gold-, ja Premium-jäsentasoilla.

Liput tulevat yleiseen myyntiin ti 14.5.2019 klo 12 osoitteessa www.ticketmaster.fi. 


Huom! VIP-pakettien tilaus Events Clubin kautta ainoastaan rekisteröityneille jäsenille etuosto-oikeuden aikana. VIP-paketit ovat yleisessä myynnissä Ticketmasterissa alkaen ke 15.5.2019 klo 10.


Dinner VIP:
·  Erinomaiset paikat etupermannolta (istumapaikat)
·  Oma sisäänkäynti
·  VIP-tilaisuus ennen konserttia
·  Helppo kulku ravintolasta paikoille
·  Pöytä käytössänne myös väliajalla
·  Buffet-illallinen
·  Vaatesäilytys ja eteispalvelut
·  Live Nation Events Club host -palvelut
Hinta: palvelumaksuineen 189,50 € (sis.alv)

 

Lippujen palautukseen ja vaihtoon liittyen lisätiedot osoitteesta: www.livenation.fi


Hectorin Kulttuuritalon 2.12.2018 uusi konserttipäivä on 12.12.2019. Samalla konserttipaikka vaihtui Hartwall Arenalle.

Konserttipaikan vaihtuessa pyydämme kaikkia asiakkaita vaihtamaan Helsingin Kulttuuritalolle ostetut liput uusiin, Hartwall Arenalle käyviin lippuihin. Liput on mahdollista vaihtaa ennen yleisen lipunmyynnin alkua. Tämän voit tehdä vanhan lippusi kanssa Ticketmasterin lippukaupassa aikavälillä ke 8.5. klo  10 –  ti 14.5. klo 12 tai yleisen myynnin alettua 15.5. klo 10.00 alkaen. Liput on vaihdettava 8.7.2019 mennessä!

Liput ( 49,50 - 189,50 )

Kirjaudu