Melissa Horn

  
  Savoy-teatteri, Helsinki | Logomo, Turku

MELISSA HORN PALAA SUOMEEN JOULUKUUSSA– KIERTUE YLTÄÄ VIITEEN KAUPUNKIIN

KONSERTIT:

3.12.2019 Alandica, Maarianhamina
4.12.2019 Savoy-teatteri, Helsinki / Events Club etuosto-oikeus
5.12.2019 Logomo, Teatro-sali, Turku Events Club etuosto-oikeus
6.12.2019 Schauman-sali, Pietarsaari
7.12.2019 Ammattiopisto VAMIA, Vaasa

Tähän kiertueeseen Events Clubin etuosto-oikeus on Helsinkiin ja Turkuun. Muihin paikkoihin liput tulee ostaa yleisestä myynnistä.

Yksi Ruotsin suosituimmista ja rakastetuimmista naisartisteista, Melissa Horn palaa Suomeen konsertoimaan joulukuussa. Peräti viiteen kaupunkiin yltävä kiertue on osa suurta Pohjoismaiden kiertuetta, jolle Melissa lähtee lokakuussa. Joulukuun alussa kiertue nähdään Maarianhaminassa, Helsingissä, Turussa, Pietarsaaressa ja Vaasassa. 

Perjantaina 5. huhtikuuta Melissa julkaisee uuden singlensä, ”Du brukade kalla mig för baby” yhdessä göteborgilaisartisti Kaahin kanssa. Melissan edellisestä julkaisusta on ehtinyt jo vierähtää nelisen vuotta, ja singlelohkaisu on esimakua syyskuussa julkaistavalta uudelta studioalbumilta.

”Olin viime syksynä ulkomailla kaverini kanssa. Aloimme leikittelemään tanssin ja melodian kanssa, josta saimme idean kappaleen nimeen. Kaverini oli se, joka ehdotti, että kirjoittaisin siitä ihan oikean biisin.

Kappale ”Du brukade kalla mig för baby” syntyi muutamassa tunnissa ja siitä tuli jonkin sortin soundtrack niille viikoille, jotka olin matkoilla. Mutta muistan ajatelleeni, että ainoa, joka pystyy laulamaan ”babyn” tyylillä, on Kaah. Kun hän sitten halusi olla mukana ja lisäksi kirjoittaa omia lyriikoitaankin, koko biisin tunnelma nousi.

Tulen itse iloiseksi tästä kappaleesta. Ja sitä ei tapahdu minulle usein.”

Melissa on yksi Ruotsin suosituimmista ja rakastetuimmista naisartisteista. Debyyttialbumi ”Långa nätter” (2008), ”Säg Ingenting till mig” (2009), ”Innan jag kände dig” (2011), “Om du vill vara med mig” (2013), sekä ”Jag går nu” (2015) ovat kaikki myyneet kultaa tai platinaa. Hänen albuminsa ovat olleet listojen kärjessä sekä Ruotsissa, että Norjassa ja keränneet useita grammis-ehdokkuuksia.

”Du brukade kalla mig för baby” on kuunneltavissa kaikissa digitaalisissa musiikinjakelukanavissa 5. huhtikuuta alkaen.

Syksyllä 2019 alkava suuri, pohjoismainen kiertue kestää alkutalveen 2020 saakka ja käsittää lähes 50 konserttia.  Viimeksi Melissa konsertoi Helsingissä loppuunmyydylle Savoy-teatterille marraskuussa 2017.

”Levyn julkaisun jälkeen pakenen parhaaseen kuplaan, jonka tiedän – kiertue-elämään. Tuntuu, että olen ollut vapaalla hieman liian pitkään ja nyt olisi hyvä aika tarttua toimeen. Odotan, että pääsen soittamaan kappaleita uudelta levyltä ja että pääsen esiintymään bändin kanssa, johon kuuluu vain lempityyppejäni.” 

En av Sveriges största och mest älskade artister, Melissa Horn, återvänder till Finland i december. Den stora nordiska turnén med närmare 50 datum når Mariehamn, Helsingfors, Åbo, Jakobstad och Vasa i Finland. 

Debutalbumet ”Långa nätter” (2008), ”Säg ingenting till mig” (2009), “Innan jag kände dig” (2011), “Om du vill vara med mig” (2013) och “Jag går nu” (2015) har alla sålt guld respektive platina. Hennes album har toppat listorna både i Sverige och Norge samt belönats med flertal grammisnomineringar. 

LIPUT:
Etuosto-oikeus Helsinkiin ja Turkuun ke 3.4. klo 10 - to 4.4. klo 10.
Etu voimassa Silver-, Gold- ja Premium-jäsentasoilla. 

Yleinen lipunmyynti konsertteihin alkaa perjantaina 5. huhtikuuta klo 11.00 osoitteessa www.livenation.fi


Liput ( 49,50 - 54,00 )

Kirjaudu