ALMA

  
  Black Box, Helsingin Jäähalli

ALMA PÄÄTTÄÄ EUROOPAN KIERTUEENSA HELSINKIIN

Alman keväinen Euroopan-kiertue siirtyy syksyyn aikataulukiireiden vuoksi. Näin ollen myös huhtikuun 18. päivälle suunniteltu kiertueen päätöskeikka Helsingin jäähallin Black Boxissa siirtyy marraskuun 2. päivälle. Jo ostetut liput kelpaavat sellaisenaan uudelle keikkapäivälle. Mikäli uusi keikkapäivämäärä ei sovi, voi jo ostetut liput palauttaa Ticketmasteriin 24.4. saakka. Artisti ja Live Nation Finland pahoittelevat konsertin siirtymistä.

Lippujen palautus, mikäli uusi konserttipäivä ei sovi:

- Lippujen palautusta varten pyydämme käyttämään alla olevaa lomaketta ja täyttämään kentät huolellisesti sekä liittämään lipun kuvat lomakkeen liitteeksi.

- Sähköisistä eTicketeistä palautetaan raha ainoastaan lipun ostajalle.

- Palautuksessa hyvitetään vain lipun hinta kaupan ehtojen mukaisesti ja peruutus koskee tilauksen kaikkia lippuja. Palautus ei koske Ticketmasterin käsittely- tai toimitustapakuluja.

- Lippujen palautus tulee tehdä 24.4. mennessä.

Palautuslomake suomeksi: https://bit.ly/2JM1oRO
Palautuslomake englanniksi: https://bit.ly/2LlAIwL

Pääsyliput voi palauttaa myös postitse osoitteella: Ticketmaster Suomi, PL 667, 00100 Helsinki. Kuoreen tulee liittää pääsylippujen lisäksi nimesi, osoitteesi, puhelinnumerosi, pankkitilin IBAN numero sekä mahdollinen sähköpostiosoite.

 

KEIKKA:
ALMA

La 2.11.2019 Black Box, Jäähalli, Helsinki

Ei ikärajaa, rajattu anniskelualue


Luvassa on harvinaista herkkua, kun Suomen kansainvälisesti tunnetuin popsensaatio ALMA päättää  Euroopan-kiertueensa Helsingin Jäähallin Black Boxissa lauantaina 2. marraskuuta. Kotiinpaluun kruunaava konsertti on nousevalle tähdelle erityinen, sillä kyseessä on keväisen kiertueen suurin keikka.

Perjantaina 1. helmikuuta näki päivänvalon Alman ensimmäinen sinkkulohkaisu ”When I Die” uudelta albumilta ”Have You Seen Her?”, jonka julkistuspäivä on huhtikuun 5. Kevään Euroopan kiertueellaan Alma vierailee kahdeksassa maassa ja soittaa 14 keikkaa, kunnes tuo täysin uudistuneen, uutta musiikkia ja yllätyksiä sisältävän shownsa Helsinkiin.

23-vuotias Alma tunnetaan paitsi neonvihreästä tukastaan, myös magneettisesta punk-asenteestaan ja vahvasta äänestään. Hän on osa uuden aallon naisartisteja, joilla on sanoma – oli kyseessä sitten naisten oikeudet, seksuaalisuus tai vartalopositiivisuus. Lauluntekijänä Alman tyyli on rehellinen, rohkea ja tuore: “Minulle on elämäni aikana saneltu minkälainen minun tulisi olla, mitä minun tulisi sanoa, tai miten minun tulisi käyttäytyä”, kertoo Alma. ”Meillä kaikilla on paineita sopeutua ympäröivään maailmaan, ja musiikkini on juuri sen vastakohta. Haluan fanieni kokevan, että he voivat olla kuka tahansa, sanoa mitä tahansa, ja näyttää miltä tahansa, kun he kuuntelevat musiikkiani. Täällä sinut hyväksytään juuri sellaisena kuin olet”.

Alman biisit ovat keränneet toinen toisensa perään yli 350 miljoonaa striimauskertaa Spotifyssa ja hän on ollut iTunes-listojen kärjessä ympäri maailman. ”Karma” räjäytti potin vuonna 2016, ja ”Dye My Hair”, ”Chasing Highs”, ”Phases” sekä Tove Lon ja Charli XCX:n kanssa kanssa tehty ”Out Of My Head” ja Mø:n kanssa tehty ”Dance For Me” ovat vain kasvattaneet ALMAn valtavaa suosiota.

Black Box on yhdessä Jäähallin kanssa toteutettava 3000 hengen tilakonsepti, jossa yleisö pääsee nauttimaan sekä intiimin klubikeikan energiasta, että isosta keikkatuotannosta seisomapaikoilta. Black Box luodaan Helsingin Jäähalliin tilanjakoratkaisuilla istumakatsomoiden jäädessä kokonaan verhojen taakse. Tila mahdollistaa ison keikkatuotannon toteuttamisen ääni- ja valolaitteistoineen ilman, että tingitään klubitunnelmasta. 

LIPUT:

Liput palvelumaksuineen alk 34 euroa.
Liput tulevat yleiseen myyntiin ma 11.2.2019 klo 9 osoitteessa www.ticketmaster.fi.

Liput

Kirjaudu