UMK 19: Darude

  
  Logomo, Turku

SUOMEN EUROVIISUEDUSTAJA VUONNA 2019 ON DARUDE!

Yle on valinnut Suomen euroviisuedustajaksi vuodelle 2019 Daruden eli muusikko Ville Virtasen. Edustuskappale valitaan Uuden Musiikin Kilpailussa lauantaina 2.3. Turun Logomossa.
 
Darude on yksi Suomen kansainvälisesti menestyneimmistä artisteista. Hän on palkittu DJ ja keikkailee ympäri maailmaa aktiivisesti noin 70 keikan vuositahdilla. Hän haluaa tuoda euroviisulavalle festari- ja klubikeikoiltaan fiiliksiä ja visuaalisuutta, jotka jäävät jokaiselle tv-katsojalle mieleen.

”Tämä on minulle haasteena aivan huikean iso monessa mielessä. Kun minua pyydettiin mukaan, se pelotti, mutta en millään voinut sanoa ei. On kunnia päästä kokemaan tämä ainutlaatuinen tapahtuma. Minulla on vain positiivisia odotuksia koko hommasta”, Darude sanoo.

Darude on julkaissut musiikkia vuodesta 1995. Ensimmäinen studioalbumi oli Before the Storm (2000), jonka maailmanlaajuiseksi kestohitiksi nousi single Sandstorm. Darude on julkaissut yhteensä neljä albumia, joista viimeisin Moments vuonna 2015.

UMK-kappaleensa Darude esittää yhdessä vierailevan solistin, Sebastian Rejmanin, kanssa. Rejman tunnetaan yhtyeestä The Giant Leap. Hän on myös näyttelijä ja tuttu mm. tv-sarjoista Syke ja Ex-onnelliset.

Tänä vuonna UMK järjestetään Daruden entisillä kotikonnuilla, Turussa. Lipunmyynti Turun Logomon tapahtumaan alkaa 1. helmikuuta klo 10.00.

”Olemme iloisia että UMK- ja viisuhuuma saapuu tänä vuonna Turkuun. Kaupunki tarjoaa erinomaiset puitteet tällaisen tapahtuman järjestämiseen ja Turussa on paljon mielenkiintoista nähtävää myös kansainvälisille vieraillemme”, tuottaja Anssi Autio sanoo.

Helposti Turkuun VR:n viisujunalla liput vain osoitteesta www.vr.fi/viisujuna.

LIPUT:
Lippujen etuosto-oikeus alkaa ke 30.1. klo 10 ja päättyy to 31.1 klo 14. 

Etu on voimassa Silver-, Gold-, ja Premium-jäsentasolla.

Liput palvelumaksuineen alkaen 22,50 / 35 / 49 euroa.

Liput tulevat yleiseen myyntiin pe 1.2.2019 klo 10 osoitteessa www.lippu.fi.

Liput ( 22,50 - 49,00 )

Kirjaudu