John Fogerty

  
  Hartwall Arena, Helsinki

JOHN FOGERTY HARTWALL ARENALLE HEINÄKUUSSA!

KONSERTTI:
John Fogerty (USA) – My 50 Year Trip
Ti 2.7.2019 Hartwall Arena, Helsinki
Ovet klo 18.30

Aikataulut:

Ovet klo 18.30
Ovet saliin klo 19
John Fogerty n. klo 20

CCR:n keulakuvana tunnettu amerikkalainen laulaja, kitaristi ja lauluntekijä John Fogerty palaa kesällä Suomeen. CCR:n suurimpia hittejä ja John Fogertyn soolotuotantoa sisältävä ”My 50 Year Trip” -kiertueen konsertti nähdään Hartwall Arenalla, Helsingissä tiistaina. 2. heinäkuuta. Konsertin lipunmyynti käynnistyy maanantaina 28. tammikuuta Ticketmasterissa.

John Fogertyn mittava ura alkoi artistin omasta kotikaupungista, Kalifornian Eli Cerritosta, missä Fogerty sai suuren läpimurtonsa Creedence Clearwater Revivalin laulajana. Fogerty loi persoonallisen ja uraauurtavan soundinsa yhdistelemällä bluesin, countryn, popin, rockabillyn, R&B:n, swamp boogien ja southern rockin elementtejä ainutlaatuisiin ja ilmeikkäisiin sanoituksiin. Suosittu ja kriitikoiden arvostama yhtye saavutti valtavan menestyksen ja nousi 1960-70 lukujen taitteessa yhdeksi merkittävimmistä rock-yhtyeistä.

Kun CCR hajosi vuonna 1972, Fogerty alkoi luoda vaikuttavaa soolouraansa mikä jatkuu edelleen.  Vuonna 1997 Fogerty sai Grammyn parhaasta rock-albumista ”Blue Moon Swamp” ja hänet on nimetty sekä Rock & Roll Hall of Fameen ja Songwriter´s Hall Of Fameen. Hänet on myös valittu Rolling Stone -lehden 100 parhaan laulajan ja kitaristin joukkoon.

Fogertyn kuolemattomiin klassikoihin niin sooloartistina kuin CCR.n keulahahmona lukeutuvat mm. ”Centerfield” ,”Proud Mary”, ”Susie Q”, ”Fortunate Son”, ”Born on tha Bayou”, ”Bad Moon Rising”, ja ”Have You Ever Seen the Rain”.


LIPUT:
Lippujen etuosto-oikeus alkaa ke 23.1. klo 10 ja päättyy pe 25.1 klo 10.
Etu on voimassa Silver-, Gold-, ja Premium-jäsentasolla.

Liput palvelumaksuineen alkaen 79 / 85 / 89 / 99 euroa.

Liput tulevat yleiseen myyntiin ma 28.1.2019 klo 10 osoitteessa www.ticketmaster.fi.

Liput

Kirjaudu