Bob Dylan

  
  Hartwall Arena, Helsinki

BOB DYLAN KIERTUEELLAAN SUOMEEN KESÄKUUSSA

KONSERTTI:
Bob Dylan (USA)
Ma 24.6.2019 Hartwall Arena, Helsinki
Ovet klo 18.30

Bob Dylan, yksi kaikkien aikojen merkittävimmistä lauluntekijöistä, saapuu Suomeen bändinsä kanssa ensi kesäkuussa. Nobel-palkittu Dylan esiintyy Helsingin Hartwall Arenalla maanantaina 24. kesäkuuta.

Lähes 60 vuotta kestäneen uransa aikana Grammy-palkittu Dylan on vaikuttanut merkittävästi moneen sukupolveen ja on kiistatta yksi kaikkien aikojen merkittävimmistä ja vaikutusvaltaisimmista lauluntekijöistä. Bob Dylania pidetään oman sukupolvensa äänitorvena ja hänen lyriikoidensa ja uransa vaikutukset amerikkalaiseen kulttuuriperintöön on huomioitu Pulitzer-palkinnolla ja Yhdysvaltojen presidentin vapaudenmitalilla. Viimeisimpänä tunnustuksena Dylanin lyriikoiden merkittävyys huomioitiin vuonna 2016 myönnetyllä kirjallisuuden Nobel-palkinnolla. Dylanin useat albumit ovat vakiintuneita rockin klassikoita, ja hänen vaikutuksensa aikansa muusikkosukupolviin on vähintään yhtä vakuuttava. Dylanin tunnetuimpien kappaleiden joukkoon kuuluvat mm. ”Like a Rolling Stone”, ”Blowin´in the Wind”, ”Mr. Tambourine Man”, ”Knockin´on Heaven´s Door”, ja ”The Times They Are a-Changin”

Bob Dylanin tuorein levy on 2. marraskuuta ilmestynyt ylistetyn Bootleg -albumisarjan julkaisu, More Blood, More Tracks – The Bootleg Series Vol 14. Kyseessä on Blood On The Tracks -levyn sessioista koostettu boksi, joka sisältää vaihtoehtoisia versioita ja harjoitusottoja levyn kappaleista.

Bob Dylan nähtiin viimeksi Suomessa omassa konsertissa kymmenen vuotta sitten, kesäkuussa 2008, Helsingin Hartwall Arenalla.

LIPUT:
Liput palvelumaksuineen  99 /109  /119  / 129  euroa
Etupermanto: 129€
Alakatsomot 1: 129€
Keskipermanto: 119€
Alakatsomot 2: 119€
Takapermanto: 109€
Yläkatsomot 1: 109€
Yläkatsomot 2: 99€

Liput

Kirjaudu