Andrea Bocelli

  
  Hartwall Arena, Helsinki

ANDREA BOCELLI KONSERTOI HARTWALL ARENALLA TOUKOKUUSSA

KONSERTTI:
Andrea Bocelli (ITA)
Pe 24.5.2019 Hartwall Arena, Helsinki Ovet klo 18
Showtime n. klo 19.30   

Maailman rakastetuimpiin tenoreihin lukeutuva italialaistähti Andrea Bocelli palaa keväällä konsertoimaan Suomeen. Uuden albuminsa ”Si” lokakuun 26. päivä julkaiseva Bocelli saapuu esiintymään Helsingin Hartwall Arenalle perjantaina 24. toukokuuta. Lipunmyynti konserttiin käynnistyy torstaina 25. lokakuuta.

Andrea Bocelli julkaisee odotetun uuden albuminsa ”Si” lokakuun 26. päivä. Levyllä kuullaan yllättävää yhteistyötä Bocellin duetoidessa niin Ed Sheeranin kuin Dua Lipankin kanssa. Albumilla kuullaan myös Andrea Bocellille erityisen tärkeä duetto Fall On Me -kappaleella, jolla on mukana hänen poikansa Matteo Bocelli. Kyseinen kappale kuullaan myös Pähkinänsärkijä ja neljä valtakuntaa -elokuvassa. ”Si” on artistin ensimmäinen albumi 14:ään vuoteen, joka koostuu täysin uudesta materiaalista. Levyn tuotti legendaarinen Bob Ezrin ja se äänitettiin Bocellin kotona Italiassa.

Näkönsä 12-vuotiaana menettänyt toscanalaissyntyinen tenori on myynyt urallaan yli 85 miljoonaa albumia, saanut oman tähtensä Hollywood Walk of Famelle ja lukuisia muita arvonimiä ja palkintoja, sekä hurmannut karismallaan yleisöt ympäri maailmaa. Andrea Bocelli on yksi maailman suurimmista klassisen musiikin supertähdistä, joka on esiintynyt presidenteille, paaveille ja kuninkaallisille. Hän on tehnyt vuosien saatossa musiikillista yhteistyötä klassisten artistien lisäksi lukuisten poptähtien, kuten Céline Dionin, Tony Bennetin, Ariana Granden, Jennifer Lopezin ja Nicole Scherzingerin kanssa.
Tulevan kiertueen ohjelmistossa päästään nauttimaan Bocellin uuden albumin tuotoksista sekä tenorin rakastetuimmista klassikoista. Bocellia Helsingissä säestää Lohjan kaupunginorkesteri ja mukana on myös Bocellin valitsema sopraano. Konsertin kuorona toimii suomalainen huippukuoro Chorus Ars Musica. Bocelli on esiintynyt Suomessa viimeksi loppuunmyydyllä Hartwall Arenalla huhtikuussa 2017.

LIPUT:

Etuosto-oikeus alkaa ti 23.10. klo 9.00 ja päättyy ke 24.10. klo 12.00!
Etu on voimassa Silver-, Gold ja Premium-jäsentasoilla.

Palvelumaksuineen alkaen 79€ / 89€ / 99€ / 129€ / 139€ / 159€
(+ mahd. lippukaupan laskutuslisä 10 euroa per lasku, tai lisä noutovarauksen yhteydessä 1-3,50 euroa per lippu).

Etupermanto, keskipermannon eturivit ja alakatsomot pitkät sivut: 159€
Keskipermannon takarivit ja takapermanto: 139€
Alakatsomot, pääty: 129e
Yläkatsomon ensimmäiset rivit ja pääty: 99€
Yläkatsomon pitkien sivujen taaemmat rivit: 89€
Yläkatsomon päädyn taaemmat rivit: 79€

Yleinen myynti alkaa to 25.10.2018 klo 9 www.livenation.fi

VIP-paketit

Dinner-paketti

24.5.2019 klo 18:00
349,00 €
Hartwall Arena, Helsinki

Loppuunmyyty

Liput

Kirjaudu