Hardcore Superstar

  
  The Circus, Helsinki

RUOTSALAISBÄNDI HARDCORE SUPERSTAR SUOMEN KIERTUEELLE SYYSKUUSSA


KEIKAT:
Hardcore Superstar (SWE) 
+ Special Guest: Smash Into Pieces (SWE)

To 27.9.2018 Logomo, Turku
K-18, ovet klo 18.30
Pe 28.9. Pakkahuone, Tampere
K-18, ovet klo 19
La 29.9. The Circus, Helsinki
Events Club etuosto-oikeus
K-18, ovet klo 20

Ruotsin suosituimpiin rockbändeihin lukeutuva Hardcore Superstar saapuu syksyllä Suomen kiertueelle. Syksyllä uuden albuminsa ”You Can’t Kill My Rock ’N Roll” julkaiseva Hardcore Superstar esiintyy Turun Logomossa torstaina 27. syyskuuta, Tampereen Pakkahuoneella perjantaina 28. syyskuuta ja Helsingin The Circuksessa lauantaina 29. syyskuuta. Lämmittelijänä esiintyy ruotsalaisbändi Smash Into Pieces. 

Göteborgilaislähtöinen Hardcore Superstar tunnetaan loistavana live-esiintyjänä, joka antaa keikoilla kaikkensa. Viime viikolla bändi soitti yli 22 000 fanille Sweden Rockissa keskiviikon pääesiintyjänä, ja heinäkuussa vuorossa on myös festariveto Suomessa Qstockissa. Uudelle levylleen ”You Can’t Kill My Rock ’N Roll” bändi on onnistunut vangitsemaan keikkojen räjähtävän energian. Albumi julkaistaan juuri ennen syksyn Suomen keikkoja 21. syyskuuta, mutta siltä on päästy jo kuulemaan hyvää lupailevat singlet ”Have Mercy On Me”, ”Bring The House Down”, ”Electric Rider” ja ”Baboon”. 

Lämppärinä soittava Smash Into Pieces on kasvanut yhdeksi kiinnostavimmista ruotsalaisista rockbändeistä, joka kiertää aktiivisesti myös ulkomailla. Viime vuonna kolmannen albuminsa ”Rise & Shine” julkaissut örebrolaisyhtye on keikkaillut  aikaisemmin mm. Amaranthen, Halestormin ja Mustaschin kanssa. 

LIPUT:
Lippujen etuosto-oikeus on käynnissä torstaina 14.6. klo 11-15!
Etu on voimassa Silver-, Gold-, ja Premium-jäsentasoilla.

Lippujen yleinen myynti alkaa pe 15.6. klo 9 osoitteessa www.livenation.fi.

Liput

Kirjaudu