Kataklysm ja Hypocrisy

  
  The Circus, Helsinki

KATAKLYSM JA HYPOCRISY HELSINKIIN JA TAMPEREELLEKEIKAT:
Kataklysm (CAN), Hypocrisy (SWE)
+ Special Guest: The Spirit (GER)

Pe 9.11.2018 The Circus, Helsinki - Etuosto-oikeus
Ovet klo 20, ikäraja K-18

La 10.11.2018 Pakkahuone, Tampere
Ovet klo 19, ikäraja K-18

Kanadanranskalainen death metal -bändi Kataklysm ja ruotsalaisbändi Hypocrisy suuntaavat loppuvuodesta yhteiselle kiertueelle, joka ulottuu myös Suomeen marraskuussa. Yhtyeet esiintyvät perjantaina 9. marraskuuta Helsingin The Circuksessa ja lauantaina 10. marraskuuta Tampereen Pakkahuoneella. 

Kataklysm on niittänyt mainetta death metal -piireissä perustamisvuodestaan 1991 lähtien. Nopeista blast beateistaan tunnetun yhtyeen viimeisin studioalbumi ”Of Ghosts and Gods” (2016) voitti Kanadan Juno Awardsissa Vuoden metallialbumin palkinnon. Kataklysm on julkaisemassa kesäkuun alussa uuden studioalbuminsa ”Meditations”. 
Peter Tägtgrenin luotsaama Hypocrisy on yksi Ruotsin arvostetuimpia death metal -bändejä, ja yhtye onkin julkaissut useampia genren klassikkolevyjä. Tägtgren on myös ollut tuottamassa lukuisia muiden metalliyhtyeiden levyjä – hänen tuotantonsa jälki kuuluu esimerkiksi Dimmu Borgirin, Children of Bodomin, Amorphiksen ja Immortalin levyillä. Hypocrisy on viettänyt viime vuosina hiljaiseloa, mutta nyt on luvassa paluu keikoille. 
Kataklysmia ja Hypocrisya lämmittelevä The Spirit lukeutuu Saksan kiinnostavimpiin metallitulokkaisiin. Yhtyeen debyyttialbumi ”Sounds From The Vortex” julkaistiin viime lokakuussa. 

LIPUT:
Palvelumaksuineen alkaen 33 / 33,50 euroa.

Etuosto-oikeus on käynnissä nyt ja se päättyy to 5.4.2018 klo 16!
Voimassa Events Clubin Silver-, Gold ja Premium-jäsentasoilla.

Yleinen lipunmyynti käynnistyy pe 6.4.2018 klo 11 osoitteessa www.livenation.fi.

Liput

Kirjaudu