Tyga

  
  The Circus, Helsinki

Live Nation & Blockfest esittävät:
YHDYSVALTALAISRÄPPÄRI TYGA ENSIMMÄISELLE KLUBIKEIKALLEEN SUOMEENKEIKKA:
Tyga (US) 
Su 13.5.2018 The Circus, Helsinki
Ovet klo 19, ikärajaton / rajattu anniskelualue K-18

Ensi kesän varman klubihitin, ”Temperature”, julkaissut hiphop-artisti Tyga saapuu keväällä odotetulle klubikeikalle Suomeen. Yhdysvaltalaisräppäri esiintyy sunnuntaina 13. toukokuuta Helsingin The Circuksessa.

Kalifornian hiphop-mekassa, Comptonissa kasvanut Michael Ray Stevenson eli Tyga julkaisi viime kuussa kuudennen albuminsa ”Kyoto” ja saapuu nyt levyn myötä ensimmäistä kertaa klubikeikalle Suomeen. Tuoreelta tuotokselta on julkaistu kolme singleä: ”Temperature”, ”Boss Up” ja ”U Cry”.

Anteeksipyytämättömistä lyriikoistaan ja urbaanista soundistaan tunnettu räppäri teki debyyttinsä vuonna 2008 singlellä ”Coconut Juice” ja ensimmäinen albumi ”No Introduction” julkaistiin myöhemmin samana vuonna. Tyga tunnetaan sittemmin myös hiteistään ”Ayo ft. Chris Brown”, ”Rack City” ja ”Ice Cream Man”. Suuren yleisön suosioon Tyga nousi Young Money -kollektiivin myötä ja levy-yhtiön alla julkaistu ”Careless World: Rise of the Last King” (2012) sinkosi nuoren räppärin suoraan albumilistojen kärkeen. Levyillä on vuosien aikana kuultu paljon nimekkäitä artisteja, kuten Kanye Westiä, Drakea ja Chris Brownia. Tyga on tehnyt musiikkia myös suomalaislaulaja Isac Elliotin kanssa ja yhteistyöstä syntyi hitti ”Lipstick”.

Suomessa räppäri on nähty aiemmin festivaalikeikoilla Summer Upissa, Provinssissa ja Ruisrockissa.

LIPUT:
Etuosto-oikeus käynnissä Silver-jäsenille linkin kautta:
ti 13.3. klo 9 - ke 14.3. klo 8
Etuosto-oikeus käynnissä Gold- ja Premium-jäsenille:
ma 12.3. - ti 13.3. klo 14.00

Palvelumaksuineen alkaen 37,5 euroa (ovelta 40 euroa).

(+ mahd. lippukaupan laskutuslisä 10 euroa / lisä noudettaessa 1-3,50 euroa)

Liput menevät yleiseen myyntiin ke 14.3.2018 klo 9 osoitteessa www.livenation.fi

Liput

Kirjaudu