Mikko Kuustonen - Seitsemän iltaa

  
  Logomo, Turku | Finlandia-talo, Helsinki

MIKKO KUUSTONEN TEKEE ENSI VUONNA AINUTLAATUISEN KONSERTTISARJAN


Mikko Kuustonen – Seitsemän iltaa -kiertue 2018

Ke 7.3.2018 klo 19 Järvenpää-talo
Pe 9.3. klo 19 Logomo, Turku - Etuosto-oikeus
La 10.3. klo 19 Verkatehdas, Hämeenlinna
Ke 14.3. klo 19 Sibeliustalo, Lahti
Pe 16.3. klo 19 Finlandia-talo, Helsinki - Etuosto-oikeus
La 17.3. klo 19 Lappeenranta-sali
Ma 26.3. klo 19 Tampere-talo

Tämän vuoden loppuunmyydyt konsertit ja uusi albumi innostivat Mikko Kuustosen bändeineen rakentamaan ainutlaatuisen kiertueen ensi keväälle. Maaliskuussa järjestettävä Seitsemän iltaa -kiertue pitää sisällään konsertit Järvenpäässä, Turussa, Hämeenlinnassa, Lahdessa, Helsingissä, Lappeenrannassa ja Tampereella.

”Haluamme tuoda konserttisaleihin saman läsnäolon, joka toteutuu treenikämppien tai olohuoneiden soittoringissä. Kyse on kommunikaatiosta ja intensiteetistä. Parhaat konserttikokemukset syntyvät puhuttelevuudesta ja yllätyksellisyydestä. On taatusti sekä kuulijoiden että taiteilijoiden etu jos jokainen ilta rakentuu ainutlaatuiseksi. Tämä toteutuu rakentamalla sovitukset ja lavakattaus eläväksi, loppu on kuuntelua ja heittäytymistä”, toteaa Mikko Kuustonen.

Seitsemän iltaa -konsertissa kuullaan uutta musiikkia sekä rakastetuimpia hittejä tuorein sovituksin. Uusi yhtye koottiin tänä vuonna julkaistun albumin ”Agricolankatu 11”  myötä. Sama kokoonpano on mukana myös kevään konserteissa. Seitsemän iltaa -konserttisarja on Mikko Kuustosen ainoa ensi vuoden kiertue. 

Sekä artisti että yhtye odottavat rundia ilolla: ”Bändissämme on poikkeuksellisen laaja instrumenttivailkoima. Mukana on peruskuvion ohella mm. pedal steel, viulu ja kontrabasso. Tämän myötä tulemme tekemään paljon variaatioita akustisten ja sähköisten sovitusten välillä.”

Kiertuekokoonpano:
Mikko Kuustonen (laulu, kitara)
Riku Karvonen (kitara)
Pauli Halme (kitara)
Juha Kuoppala (koskettimet)
Jaakko Kämäräinen (basso)
Mikko Kaakkuriniemi (rummut)
Mirkka Paajanen (taustalaulu)

LIPUT:
Etuosto-oikeus Helsingin ja Turun keikoille käynnistyy perjantaina 8.12. klo 12 ja päättyy tiistaina 12.12.2017 klo 12!

Liput palvelumaksuineen alkaen normaalilippu 43 / 44 euroa ja lapsi alle 12v., opiskelija, eläkeläinen, työtön 40 / 41 euroa.
Liput menevät yleiseen myyntiin ke 13.12. klo 9 osoitteessa www.livenation.fi.

Liput

Kirjaudu