Iron Maiden

  
  Hartwall Arena, Helsinki

IRON MAIDEN HARTWALL ARENALLE TOUKOKUUSSAKONSERTTI:
Iron Maiden (UK) – Legacy Of The Beast World Tour
+ Special Guests: Killswitch Engage (USA)
Ma 28.5.2018 Hartwall Arena, Helsinki
Ovet klo 18.30

Etuosto-oikeus on käynnissä 22.11. klo 8 - 23.11. klo 12!
Etu on voimassa Silver-, Gold-, ja Premium-jäsentasoilla.

Metallilegenda Iron Maiden saapuu keväällä Suomeen osana Legacy Of The Beast -maailmankiertuettaan. Kaikkien aikojen suurimpiin metallibändeihin lukeutuva Iron Maiden esiintyy Helsingissä, Hartwall Arenalla, toukokuun 28. päivä. Lämmittelijänä esiintyy yhdysvaltalaisyhtye Killswitch Engage.

Iron Maiden on kiertänyt viime ja tämän vuoden maailmaa uusimman The Book Of Souls -albuminsa menestyksekkäällä kiertueella, joka keräsi kesällä 2016 Hämeenlinnan Kantolan tapahtumapuistoon peräti 23 000 ihmistä. Yhtye suuntaa jälleen tien päälle vuonna 2018 Legacy Of The Beast -maailmankiertueellaan, jonka konsepti perustuu Maidenin samannimiseen mobiilipeliin ja sarjakuvakirjaan. Lavasuunnittelussa tulee näkymään erilaisia, mutta toisiinsa liittyviä maailmoita, ja settilistaan lukeutuu laaja valikoima yhtyeen 1980-luvun materiaalia sekä muutamia yllätyksiä tuoreemmilta albumeilta.

Iron Maidenin manageri Rod Smallwood avaa kiertueen konseptia enemmän:”Kuten fanimme tietävät, olemme olleet tietynlaisessa kiertuesyklissä sen jälkeen kun Bruce ja Adrian liittyivät takaisin Maidenin riveihin vuosituhannen alussa, olemme vuorotelleet uusien albumien kiertueita ”historia/hitit”-kiertueiden kanssa. Pidämme tämän tyyppisestä työskentelystä monestakin syystä, ei vähiten siksi että se antaa yhtyeelle mahdollisuuden soittaa sekä uutta materiaalia että vanhempia suosikkeja, joita tiedämme fanien haluavan kuulla. Se pitää hommat tuoreena, ei vain faneille mutta myös bändille.”

”Tälle ”historia/hitit” kiertueelle asetimme teeman Legacy Of The Beastin ympärille, joka sopii tarkoituksiimme täydellisesti. Se antaa meille tilaa olla luovia ja pitää hauskaa, erityisesti Eddien kanssa! En halua paljastaa vielä liikaa, mutta työstämme parhaillaan useampia erilaisia lava-settejä, ylläpitäen kuitenkin Maiden-perinteitä. Toivomme pystyvämme tarjoamaan faneille mahtavan kokemuksen, kun he tulevat näille erikoiskeikoille.”

LIPUT:
Etuosto-oikeus on käynnissä ke 22.11. klo 8.00 - to 23.11. klo 12!
Etu on voimassa Silver-, Gold-, ja Premium-jäsentasoilla.

Huomaathan että lippuja on myynnissä rajallinen määrä!

Huom! Laskutus ja lippujen toimitus tapahtuu poikkeuksellisesti suoraan Live Nation Events Clubin kautta. Tästä syystä tilausta ei voi jälkikäteen muuttaa tai perua, vaan se on SITOVA. Lasku toimitetaan teille muutaman viikon sisällä tilauksesta ja liput lähetetään maksun vahvistuttua.

Palvelumaksuineen alkaen 83 / 90 / 99 euroa
(+ mahd. lippukaupan laskutuslisä 10 euroa / lisä noudettaessa 1-3,50 euroa)

Liput menevät yleiseen myyntiin pe 24.11.2017 klo 9 osoitteessa www.livenation.fi.

Liput

Kirjaudu