Max Raabe & Palast Orchester

  
  Logomo, Turku | Finlandia-talo, Helsinki

MAX RAABE & PALAST ORCHESTER TURKUUN JA HELSINKIIN 

KONSERTIT:
Max Raabe & Palast Orchester (GER) – Let’s Do It Tour
To 4.10.2018 klo 19.30 Logomo, Turku
Pe 5.10.2018 klo 19.30 Finlandia-talo, Helsinki
La 6.10.2018 klo 16 Finlandia-talo, Helsinki

Saksalaissensaatio Max Raabe & Palast Orchester palaa Suomeen ensi vuonna Let’s Do It -kiertueellaan. Viime vuosisadan alkuvuosikymmenten tyylikästä orkesterimusiikkia tarjoileva show nähdään Turun Logomossa torstaina 4. lokakuuta ja Helsingin Finlandia-talossa perjantaina ja lauantaina 5.-6. lokakuuta.

Suomen lisäksi Tanskan, Norjan, Ruotsin ja Venäjän keikkoja kattavan Let’s Do It -kiertueen ohjelmisto pohjautuu Cole Porter- klassikkosävelmään ”Let’s Do It”. Luvassa on tietysti myös liuta muita kiinnostavia tulkintoja, jotka vievät yleisön viihdyttävälle aikamatkalle 1920- ja 1930-luvuille. 

Yli 20 vuotta yhdessä soittanut Palast Orchester hallitsee Max Raaben luotsaamana ensimmäisen maailmansodan jälkeisen ajan hillityn musiikillisen tyylikkyyden, joka tarjoillaan hyväntuulisesti pilke silmäkulmassa. Karismaattinen Max Raabe tunnetaan kappaleiden välissä vähäeleisen toteavasti kerrotuista vitseistään. Sukkelat iskulauseet, yllättävät käänteet ja täydellinen ajoitus lukeutuvat myös orkesterin tavaramerkkeihin. Max Raabe & Palast Orchester on vakuuttanut yleisöjä ympäri maailmaa, ja vieraillut hurmaamassa täysiä saleja myös Suomessa muutaman otteeseen aikaisemmin. 

Max Raabe & Palast Orchesterista sanottua: 
Konsertti tuo mieleen viime vuosisadan alkuvuosikymmenten elokuvat ja niiden atmosfäärin käsin kosketeltavan tuntuisesti. Raabe orkestereineen taitaa myös musiikillisen leikittelyn, mutta aina tarkasti ja täsmällisesti toteutettuna.
– Helsingin Uutiset / Kari Martiala 

Tyylikkään konsertin lauluntekijöistä olivat tunnetuimpia tietysti Kurt Weill, Irving Berlin ja Cole Porter, mutta vielä enemmän elähdyttivät aidot sovitukset harvinaisemmista saksankielisistä kappaleista, joissa Raabe oli ehkä kaikkein omimmillaan.”
– Helsingin Sanomat / Harri Uusitorppa 

LIPUT:
Etuosto-oikeus on käynnissä nyt ja päättyy pe 27.10. klo 12!

Turku: palvelumaksuineen alkaen 74,50€ / 64,50€ / 54,50€ euroa
Helsinki: palvelumaksuineen alkaen 89,50€ / 79,50€ / 64,50€ euroa
(+ mahd. lippukaupan laskutuslisä 10 euroa / lisä noudettaessa 1-3,5 euroa)

Liput menevät yleiseen myyntiin ma 30.10.2017 klo 9 osoitteessa www.livenation.fi.

Liput

Kirjaudu