Rag’n’Bone Man

  
  The Circus, Helsinki

BRITTISENSAATIO RAG’N’BONE MAN KLUBIKEIKALLE HELSINKIIN HUHTIKUUSSA

KEIKKA:
Rag’n’Bone Man (UK)
La 28.4.2018 The Circus, Helsinki
Ovet klo 19, ikäraja K-18

Iso-Britannian suosituimpien artistien kärkeen nopeasti noussut Rag’n’Bone Man saapuu keväällä ensimmäiselle klubikeikalleen Suomeen osana Grande Reserve -kiertuettaan. ”Human” ja ”Skin” -hiteillään megasuosioon noussut artisti esiintyy lauantaina 28. huhtikuuta Helsingin The Circuksessa.

Taiteilijanimellä Rag’n’Bone Man tunnettua Rory Grahamia on kuvailtu Adelen ja Sam Smithin manttelinperijäksi seuraavana brittisuuruutena. Hittisingle ”Human” on myynyt timanttia Ranskassa, platinaa kahdeksassa maassa, pitänyt listaykkössijaa European Airplay -listalla viisi viikkoa putkeen ja noussut iTunes-listan ykköseksi 46 maassa. Suomessa single on myynyt kultaa.

”Human”-singlen ilmiömäinen suosio seuraa vuosien ahkeraa keikkailua. Rory Graham aloitti räppäämisen vain 15-vuotiaana kotikaupungissaan Uckfieldissä, ja 19-vuotiaana hän rupesi isänsä kannustamana laulamaan paikallisissa blues-iltamissa. Grahamin rakkaus bluesiin ja räppiin johti brightonilaisseen hip hop -kollektiivi The Rum Committeehen liittymiseen, ja pian hän matkustelikin tasaisin väliajoin Lontooseen esiintyäkseen hip hop -illoissa Brixtonissa. EP:t ”Blues Town”, ”Wolves” ja ”Disfigured” toivat Grahamille suurta suosiota, ja valoivat perustuksen hänen uskolliselle fanijoukolleen. 

Tähän mennessä vuotta 2017 Rory Graham on voittanut kaksi BRIT Awardia ja loppuunmyynyt kiertueitaan Euroopassa ja Isossa-Britanniassa, mukaanlukien kolme iltaa Lontoon O2 Brixton Academyssä. Hän on myös esiintynyt lukuisissa Iso-Britannian ja Yhdysvaltojen suurimmista talk show -ohjelmista, ja kasvattanut suosiotaan entisestään karismaattisilla esiintymisillään. Kesällä Rag’n’Bone Man vakuutti suomalaiset festarikeikallaan Ilosaarirockissa. 

LIPUT:
Etuosto-oikeus käynnistyy ke 4.10. klo 10 ja päättyy to 5.10. klo 12.
Liput on tilattavissa kirjeessä lähettämämme linkin kautta!

Palvelumaksuineen alkaen 39,50 euroa (+ mahd. lippukaupan laskutuslisä 10e / lisä noudettaessa 1-3,50 euroa).

Liput tulevat yleiseen myyntiin pe 6.10.2017 klo 9 Ticketmasterissa.

Liput

Kirjaudu