Helldone: HIM

  
  Jäähalli, Helsinki

HIMIN HELLDONE-FESTIVAALILLE LISÄKEIKKA HELSINGIN JÄÄHALLIN BLACK BOXIIN

 

KONSERTTI:
Helldone: HIM
+ Special Guests: The 69 Eyes, Jimsonweed
Ke 27.12.2017 Helsingin Jäähalli
Ovet klo 17.30
Ikärajaton tapahtuma / anniskelualueelle ikäraja K-18

Uransa lopettavan HIM:in perinteinen Helldone-keikka Helsingin Tavastialla uudenvuodenaattona myytiin tänään loppuun tuttuun tapaan nopeasti. Nyt on varmistunut, että loppuunmyydyn Tavastia-klubi-Helldonen lisäksi HIM tekee ensimmäisen ja viimeisen suuremman hallikeikkansa Helsingissä Jäähallissa keskiviikkona 27. joulukuuta. Näin myös alle 18-vuotiaille tarjoutuu mahdollisuus päästä todistamaan ainutlaatuista Helldone-jäähyväistunnelmaa livenä. Illan avaavat The 69 Eyes ja Jimsonweed.
 
HIM:in 26-vuotinen ura on ollut täynnä merkittäviä saavutuksia. Bändi on julkaissut kahdeksan studioalbumia ja neljä kokoelmalevyä, joita on myyty maailmanlaajuisesti yli kahdeksan miljoonaa kappaletta. HIM on tehnyt suomalaista musiikkihistoriaa olemalla ensimmäinen ja tähän mennessä ainoa suomalaisyhtye, jonka albumi on ylittänyt Pohjois-Amerikassa kultarajan (Dark Light, 2005). Sekä kotimaassa että ulkomailla useilla kulta- ja platinalevyillä palkittu yhtye tunnetaan lukuisista listaykkösistä ja radiohiteistä, kuten ”Join Me In Death”, ”Wicked Game”, ”Right Here In My Arms”, ”Rip Out The Wings Of A Butterfly” ja ”The Funeral Of Hearts”.
HIM:in jäähyväiskiertue käynnistyy lokakuussa Pohjois-Amerikasta. Kiertueeseen sisältyy 14 maata ja monet keikoista on jo loppuunmyyty. 


LIPUT:
Etuosto-oikeus on käynnissä nyt ja päättyy pe 11.8.2017 klo 12!
Yleiseen myyntiin ma 14.8.2017 klo 13 Ticketmasteriin ja Tikettiin
Palvelumaksuineen alkaen 61 euroa (+ mahd. lippukaupan laskutuslisä 10 euroa / lisä noudettaessa 1-3,50 euroa).
Huom: kaikki paikat ovat seisomapaikkoja
  • Etuosto-oikeus on käynnissä meidän Silver-, Gold-, ja Premium-jäsenillemme.
  • Valitsemme teille parhaat paikat haluamastasi hintakategoriasta. Voit esittää tarkemmat paikkatoiveet tilauksesi "Lisätiedot"-kohdassa. Toteutamme ne mahdollisuuksien mukaan!
  • Maksutavaksi voit valita laskun tai noudon. Lasku lähetetään postitse kahden viikon sisällä, ja sen maksettuasi saat myös liput postitse. Valitessasi noudon saat sähköpostiisi noutokoodin, jolla voit maksaa ja lunastaa liput Ticketmasterin palvelupisteillä välittömästi.

Liput

Kirjaudu