In Flames & Five Finger Death Punch

  
  Hartwall Arena, Helsinki

IN FLAMES JA FIVE FINGER DEATH PUNCH YHTEISKIERTUEELLAAN HELSINKIIN MARRASKUUSSA


KONSERTTI:
In Flames (SWE) & Five Finger Death Punch (USA)
+ special guest: Of Mice & Men (USA)
Ti 14.11.2017 Hartwall Arena, Helsinki
Ovet klo 18.30

Kaksi tämän hetken suurimpiin metalliyhtyeisiin lukeutuvaa bändiä, ruotsalainen In Flames ja yhdysvaltalainen Five Finger Death Punch, tekevät laajamittaisen yhteiskiertueen ja saapuvat marraskuussa myös Suomeen. Bändit soittavat Hartwall Arenalla, Helsingissä, tiistaina 14. marraskuuta. Molemmat yhtyeet soittavat yhtä pitkät setit. Lämmittelijänä esiintyy kalifornialaiskokoonpano Of Mice & Men.
 
Göteborgissa 1990-luvun alussa perustettu In Flames on kasvanut viimeisen vuosikymmenen aikana yhdeksi maailman seuratuimmista metallibändeistä. Palkittu bändi myy tätä nykyä loppuun isoja areenakeikkojaan ja soittaa jättifestivaalien päälavoilla ympäri maailmaa.  Bändi julkaisi uusimman menestysalbuminsa ”Battles” viime syksynä. Suomessa levy kiilasi julkaisuviikollaan albumilistan kärkikolmikkoon. 

Five Finger Death Punch on noussut valtavaan kansainväliseen suosioon viime vuosina. Yhtye on julkaissut kuusi menestyslevyä, joiden hitit ovat nousseet voimasoittoon ympäri maailman radiokanavia. Viime aikoina yhtyeen riveissä on ollut turbulenssia, mutta yhtye vakuuttaa nokkamiehensä Ivan Moodyn johdolla vaikeuksien olevan nyt takanapäin ja yhtyeen odottavan suurella palolla syksyn kiertuetta. 

In Flamesia ja Five Finger Death Punchia lämmittelevä Of Mice and Men on kerännyt mainetta kiertämällä aiemmin mm. Linkin Parkin, Rise Againstin ja Bring Me The Horizonin kanssa. Vuonna 2009 perustetun yhtyeen tuorein albumi on viime syksynä julkaistu “Cold World”. 

LIPUT:
Etuosto-oikeus on käynnissä ke 9.8. klo 10 - to 10.8. klo 12!

Yleiseen myyntiin pe 11.8.2017 klo 9
Palvelumaksuineen alkaen 57,50 / 62,50 / 67,50 euroa (+ mahd. lippukaupan laskutuslisä 10e / lisä noudettaessa 1-3,50e).

  • Etuosto-oikeus on käynnissä meidän Silver-, Gold-, ja Premium-jäsenillemme.
  • Valitsemme teille parhaat paikat haluamastasi hintakategoriasta. Voit esittää tarkemmat paikkatoiveet tilauksesi "Lisätiedot"-kohdassa. Toteutamme ne mahdollisuuksien mukaan!
  • Maksutavaksi voit valita laskun tai noudon. Lasku lähetetään postitse kahden viikon sisällä, ja sen maksettuasi saat myös liput postitse. Valitessasi noudon saat sähköpostiisi noutokoodin, jolla voit maksaa ja lunastaa liput Ticketmasterin palvelupisteillä välittömästi.

FFDP Diamond Meet & Greet VIP Package:
Hinta 482,90€

- Yksi pääsylippu konserttiin (permannolle tai istumakatsomon ensimmäisille riveille)
- Tapaaminen joidenkin Five Finger Death Punchin jäsenten kanssa
- Valokuva joidenkin Five Finger Death Punchin jäsenten kanssa
- Opastettu kierros backstagella
- Juliste bändin jäsenten nimikirjoituksilla
- VIP fanituote 
- Laminaatti ja kaulanauha (limited edition)
- VIP-host Meet&Greetin ja kierroksen aikana
- First Entry
- Pääsy permannolle ennen muuta yleisöä (vain permantolipun ostaneille)

FFDP Gold Merchandise VIP Package:
Hinta 191,50€

- Yksi pääsylippu konserttiin (permannolle tai istumakatsomoon)
- VIP fanituote 

VIP-Paketit voit ostaa TÄSTÄ!

Paketteihin sisältyvät liput jaetaan asiakkaille konserttipäivänä tapahtumapaikalla. Paketin ostaneille lähetetään ohjeet rekisteröintiä koskien noin 24-48h ennen konserttia tilauksen yhteydessä annettuun sähköpostiosoitteeseen. Vaihdot tai peruutukset eivät ole mahdollisia. Jos sinulla on kysyttävää paketin sisällöstä, voit olla yhteydessä (englanniksi) Wonderful Unioniin osoitteessa help.wonderfulunion.com. Pääsylippuun liittyvissä kysymyksissä sinua auttaa Ticketmasterin asiakaspalvelu.

Liput

Kirjaudu