Marilyn Manson

  
  Jäähalli, Helsinki

MARILYN MANSON JÄÄHALLIKEIKALLE HELSINKIIN MARRASKUUSSA

KONSERTTI:
Marilyn Manson (USA) – Heaven Upside Down Tour 2017
Su 12.11.2017 Jäähalli, Helsinki
Ovet klo 18

Viikonloppuna Oulun Qstockissa näyttävän show’n vetänyt shokkirokkari Marilyn Manson palaa marraskuussa jäähallikeikalle Suomeen. Pian uuden albuminsa julkaiseva Marilyn Manson esiintyy Helsingin Jäähallissa sunnuntaina 12. marraskuuta.

Marilyn Manson on shokeerannut musiikillaan, esiintymisillään ja edesottamuksillaan 1990-luvun alkupuolelta lähtien, mutta paheksunta ja protestit ovat vihaajien harmiksi vain lisänneet hänen suosiotaan. Yhdysvalloissa Marilyn Mansonin levyt ovat nousseet albumilistan kärkikymmenikköön ja niitä on myyty maailmanlaajuisesti kymmeniä miljoonia. Lisäksi hän on ollut neljästi Grammy-ehdokkaana ja myynyt loppuun konserttejaan ympäri maailmaa. Mansonin tunnetuimpiin hitteihin lukeutuvat ”Sweet Dreams”, ”The Beautiful People”, ”Mobscene”, ”The Tourniquet” ja “The Dope Show”. 

Uuden levyn vihjailtiin tulevan kauppoihin alun perin jo helmikuussa, mutta sittemmin julkaisupäivää on siirretty. Viimeisimpien tietojen perusteella levyä voi kuitenkin odottaa julkaistavaksi varsin pian, nyt kun levyn kiertuekin on saatu käyntiin. 

LIPUT:
Etuosto-oikeus on käynnissä torstaihin 3.8. klo 12 asti!
Yleinen lipunmyynti alkaa Ticketmasterissa pe 4.8.2017 klo 9.
Palvelumaksuineen alkaen 60 / 65 / 70 euroa (+mahd. lippukaupan laskutuslisä 10e / käsittelykulu noudettaessa 1-3,50e).

Liput

Kirjaudu