Metallica

  
  Hartwall Arena, Helsinki

METALLICA TEKEE HARTWALL ARENALLA KAKSI KONSERTTIA KEVÄÄLLÄ 2018

KONSERTIT:
Metallica (US)
+ Special Guests: Kvelertak (NO)
Hartwall Arena, Helsinki
Ke 9.5.2018
Pe 11.5.2018

Aikataulu:
Ovet klo 18:30
n. klo 19:30 Kvelertak
n. klo 20:40 Metallica

Marraskuussa uuden albuminsa ”Hardwired... To Self-Destruct” julkaissut Metallica saapuu ensi vuonna Suomeen. Yhtye tekee Suomessa peräti kaksi Hartwall Arena -konserttia ensi vuoden toukokuussa: helatorstaita edeltävänä keskiviikkona 9. toukokuuta sekä perjantaina 11. toukokuuta. Yleisökapasiteetti on konserteissa poikkeuksellisen suuri, sillä lava tulee Arenan keskelle ja yleisö näkee bändin joka puolelta hallia. Lämmittelijänä konsertissa nähdään norjalaisbändi Kvelertak.

Metallican uusi albumi ”Hardwired... To Self-Destruct” on ollut jättimenestys ympäri maailmaa. Levy on myynyt Suomessakin pian platinaan oikeuttavan määrän singlejulkaisujen ”Moth Into Flame”, ”Hardwired” ja ”Atlas, Rise!” siivittämänä. Levy on sarjassaan Metallican 11. studioalbumi, ja James Hetfield ja Lars Ulrich ovat tuottaneet sen Greg Fidelmanin (mm. Black Sabbath, Red Hot Chili Peppers, U2) kanssa. 

Vuonna 1981 perustettu Metallica on yksi maailman menestyneimmistä raskaan rockin jättiläisistä. Yhtye on myynyt yli 100 miljoonaa albumia ja esiintynyt pitkän uransa aikana miljoonille faneille ympäri maailmaa. Edellisen kerran Metallica esiintyi Suomessa vuoden 2014 Sonipshere Festivalilla Helsingissä 28 000 fanille.

LIPUT:
Etuosto-oikeus alkaa ke 22.3. klo 11 ja päättyy 23.3 klo 11. 
Yleinen lipunmyynti alkaa pe 24.3.2017 klo 9 Ticketmasterissa
Palvelumaksuineen alkaen 54,50 / 80 / 90 euroa (+ Laskutuslisä 5 euroa)

Lippukategoriat:
Alakatsomot kokonaan: 90€
Seisova permanto: 80€
Yläkatsomo etumaiset rivit: 80€
Yläkatsomo 4 viimeistä riviä: 54,50€

VIP-paketit: (myynnissä erillisen linkin kautta Ticketmasterilla)
The Unforgiven Experience: 179 € / paketti
The Whiplash Experience: 369 € / paketti
The Hardwired Experience: 2399 € / paketti

Huom! VIP-paketteja on saatavilla rajoitettu määrä.

 ***

LUETHAN TARKKAAN KAIKEN ALLA OLEVAN:

Silver-, Gold-, ja Premium-jäsenillämme on mahdollisuus tilata liput ennen yleisen lipunmyynnin alkamista.

Lippujen väärinkäytön ja jälleen myynnin estämiseksi artistiorganisaatio vaatii nimilistan kaikista lipunhaltijoista, ja henkilöllisyys tarkistetaan konserttipaikalla. Tämän vuoksi sinun tulee ilmoittaa tilauksesi lisätiedot–kohdassa kaikkien lipunhaltijoiden nimet lippumäärineen.
Esimerkiksi Gold-jäsenenä voit siis tilata yrityksellesi niin monta lippua kuin tarvitset, mutta me tarvitsemme tiedon yksittäisistä tilaajista. Esim. Tilauksen kokonaismäärä voi olla 6 kpl mutta tarvitsemme lisätietokohtaan: Maija Meikäläinen 4 kpl, Matti Muukalainen 2kpl.

Poikkeuksellisesti laskutus ja lippujen postitus tapahtuu suoraan Events Clubin kautta. Tästä syystä tilausta ei voi jälkikäteen muuttaa tai perua, vaan se on SITOVA. Lasku toimitetaan teille muutaman viikon sisällä tilauksesta ja liput lähetetään maksun vahvistuttua. Huomaathan että noutovaraukset eivät ole mahdollisia.

Mikäli sinulla tulee kysyttävää tilauksen suhteen, olethan meihin yhteydessä osoitteeseen info@eventsclub.fi.

Liput

Kirjaudu