Deep Purple

  
  Jäähalli, Helsinki

DEEP PURPLE THE LONG GOODBYE -KIERTUEELLAAN SUOMEEN MARRASKUUSSA 


KONSERTTI:
Deep Purple (UK) – The Long Goodbye

La 11.11.2017 Helsingin jäähalli
Ovet klo 19

Heavy metalin ja hard rockin legenda Deep Purple suuntaa tänä vuonna jäähyväisten jättämiseen viittaavalle The Long Goodbye -kiertueelle. Brittiläisyhtye tuo kiertueensa myös Suomeen ja esiintyy Helsingin Jäähallissa lauantaina 11. marraskuuta. 

Musiikkihistorian pitkäikäisimpiin rockyhtyeisiin lukeutuva Deep Purple julkaisee huhtikuun 7. päivä seuraajan menestyksekkäälle ”Now What?!” -albumilleen. Uusi pitkäsoitto on saanut nimekseen ”inFinite”, ja levyltä on jo saatu maistiainen ”Time for Bedlam” -singlen muodossa. Albumin tekoprosessista kuvattu dokumenttielokuva saa ensi-iltansa levynjulkaisun aikaan ympäri maailmaa. Elokuvan myötä fanit pääsevät seuraamaan ensimmäistä kertaa Deep Purplen biisinkirjoitusprosessia sekä yhdessä luottotuottaja Bob Ezrinin kanssa tehdyn albumin nauhoituksia. 

”inFinite”-albumin ja The Long Goodbye -kiertueen nimet ovat herättäneet fanien keskuudessa kysymyksiä siitä ovatko albumi ja kiertue jäämässä Deep Purplen viimeisiksi. Bändi ei kuitenkaan ole antanut täysin selvää vastausta nimien lopullisesta merkityksestä. Yhtyeen nykyiseen kokoonpanoon lukeutuvat Ian Gillan (laulu), Roger Glover (basso), Ian Paice (rummut), Steve Morse (kitara) ja Don Airey (koskettimet).

LIPUT:
Etuosto-oikeus on käynnissä ke 15.2 klo 12 asti

Yleiseen myyntiin to 16.2.2017 klo 9 
Palvelumaksuineen alkaen 63 / 73 euroa (+ mahdollinen laskutuslisä)

Liput

Kirjaudu