Anssi Kela

  
  Jäähalli, Helsinki

ANSSI KELA JUHLISTAA PITKÄÄ URAANSA 30 VUOTTA KELAA -KONSERTISSA HELSINGIN JÄÄHALLISSA TOUKOKUUSSA

KONSERTTI:
Anssi Kela – 30 Vuotta Kelaa
La 6.5.2017 Helsingin Jäähalli
Ovet klo 18, showtime n. klo 20

Ensimmäisen keikkansa ja biisinsä vuonna 1986 tehnyt Anssi Kela juhlistaa 30-vuotista artistiuraansa 30 Vuotta Kelaa -konsertissa Helsingin Jäähallissa lauantaina 6. toukokuuta. 30 Vuotta Kelaa -jäähallikeikka peilaa monista hiteistään tutun Anssin Kelan uraa ja illan aikana kuullaan miehen tutut hitit vuosien varrelta. Ainutlaatuisen jäähallikeikan lipunmyynti käynnistyy perjantain 10. helmikuuta Ticketmasterissa.  

”Oma hallikeikka on ollut pitkäaikainen haaveeni, jota kohti olen tehnyt määrätietoisesti työtä. Kun huomasin, että maata on tullut kierrettyä jo 30 vuoden ajan, niin päätin palkita itseni ja bändini tällaisella vähän herkullisemmalla keikalla. Tähän suuntaan on vääjäämättä menty, mutta silti haaste on yksi urani suurimmista — harva asia on koskaan hermostuttanut minua niin paljon kuin tämä keikka. Tulossa on kuitenkin hieno ilta: keikka, joka muistetaan. Muistan itse kristallinkirkkaasti ensimmäinen näkemäni jäähallikeikan, joka oli Deep Purple vuonna 1987 samassa hallissa. Kun nyt 30 vuotta myöhemmin nousen vihdoin samalle lavalle, niin jonkinlainen ympyrä sulkeutuu ja isoista unelmista tulee totta”, Anssi Kela kertoo.

LIPUT:
Palvelumaksuineen 47 euroa (+ mahd. laskutuslisä)

Taustaa Anssi Kelasta:
Musiikillisesti multilahjakkaan Anssi Kelan ura musiikin parissa alkoi vuonna 1986 miehen sävellettyä ensimmäiset biisinsä ja perustettua ensimmäisen bändinsä koulukavereidensa kanssa Vihdin yläasteella.  Tämän Yhdeksäs hetki -nimisen bändin kanssa Kela heitti ensimmäisen keikkansa lokakuussa 1986, josta tuli kuluneeksi viime syksynä siis 30 vuotta. Parin miehistönvaihdoksen jälkeen bändi muutti nimekseen Pekka ja Susi ja touhu nousi kertaheitolla seuraavalle tasolle. Pekka ja Susi voitti  rockin suomenmestaruuden vuonna 1993 ja seuraavana vuonna julkaistu Karhun elämää -esikoissingle nousi hitiksi, jota kuullaan ja toivotaan yhä tänäkin päivänä Kelan keikoilla. Yhtye toimi aina 1990-luvun loppuun asti kunnes hajosi tammikuussa 1999.  Samana vuonna alkoi Anssin sooloura, joka muutti pelin lopullisesti.  Vuonna 2001 julkaistu esikoissooloalbumi Nummela nosti miehen ennennäkemättömään suosioon. Levy myi viisinkertaista platinaa ja siltä lohkaistut singlet Mikan faijan BMW, Kaksi sisarta,  Puistossa, Milla ja Nummela nostivat artistitulokkaan kaikkien huulille. Levy toi Anssille neljä Emma-palkintoa sekä putsasi pöydän Radiomafian vuosiäänestyksessä. Nummela-levyn lisäksi Anssi on julkaissut viisi studiolevyä. Hänen tunnetuimpiin hitteihinsä lukeutuvat mm. 1972, Levoton tyttö, Miten sydämet toimii, Nostalgiaa ja viime vuonna julkaistu Puistossa-biisin jatko-osa Petri Ruusunen, joka on tähän päivään mennessä kerännyt jo lähes neljä miljoonaa striimausta.   

Keikkaa Anssi Kela on tehnyt koko soolouransa ajan, niin soolona kuin bändinsä kanssa. Bändin nykyinen kokoonpano on toiminut vuodesta 2013 ja tiivisti yhteenhitsautuneen porukan energiset keikat ovat keränneet suitsutusta. 2016 olikin Anssi Kelan koko uran keikkarikkain vuosi Anssin tahkottua vuoden aikana 168 keikkaa. Musiikkiuransa lisäksi Anssi Kela on julkaissut kolme kirjaa sekä ihastuttanut ennakkoluulottomana ja sujuvasanaisena some-pioneerina. Helmikuussa TV5:lla alkaa Anssin oma tv-ohjelma Anssi Kela ja isot biisit.

Lue lisää Anssi Kelan 30-vuotisesta  artistiurasta miehen fanien ylläpitämän Harhaa.com-sivuston aikajanalta: www.harhaa.com/faktaa/aikajana

VIP-paketit (99,00–129,00 )

Meet&Greet katsomolipulla

6.5.2017 klo 18:00
99,00 €
Jäähalli, Helsinki

Meet&Greet permantolipulla

6.5.2017 klo 18:00
99,00 €
Jäähalli, Helsinki

Meet&Greet + soundcheck katsomolipulla

6.5.2017 klo 18:00
129,00 €
Jäähalli, Helsinki

Meet&Greet + soundcheck permantolipulla

6.5.2017 klo 18:00
129,00 €
Jäähalli, Helsinki

Liput

Kirjaudu