Mikko Kuustonen

  
  Tampere-talo, Tampere | Paviljonki, Jyväskylä | Savoy-teatteri, Helsinki | Logomo, Turku

MIKKO KUUSTONEN PALAA KONSERTTILAVOILLE 

Lukuisista hiteistään tunnettu mies lähtee maaliskuussa kiertueelle liki kymmenen vuoden tauon jälkeen.  

KEIKAT:
Ke 8.3. klo 19 Järvenpää-talo, Järvenpää
Pe 10.3. klo 19 Hyvinkääsali, Hyvinkää
La 11.3. klo 19 Verkatehdas, Hämeenlinna
Ti 14.3. klo 19 Tampere-talo, Tampere
Ke 15.3. klo 19 Sibeliustalo, Lahti
To 16.3. klo 19 Jyväskylän Paviljonki, Jyväskylä ETUOSTO-OIKEUS
Su 19.3. klo 19 Kuopion Musiikkikeskus, Kuopio
Ti 21.3. klo 19 Savoy-teatteri, Helsinki
Ke 22.3. klo 19 Savoy-teatteri, Helsinki ETUOSTO-OIKEUS
La 25.3. klo 19 Logomo, Turku

Mikko Kuustonen tekee paluun musiikin pariin vuosien tauon jälkeen. Lukuisia hittejä, kaksi platinaa ja kuusi kultaa myynyttä albumia muusikon urallaan julkaissut Mikko Kuustonen lähtee maaliskuussa kiertueelle liki kymmenen vuoden tauon jälkeen. 

Esimakua Mikon paluusta musiikin pariin on saatu parhaillaan käynnissä olevan Vain Elämää -tv-ohjelman myötä. Ohjelmassa Mikko on hurmannut voimakkailla tulkinnoillaan. Perjantaina 21.10. on vuorossa Mikon oma päivä ja sarjan fanit pääsevät nauttimaan Mikon omista kappaleista muiden Vain elämää -artistien tulkitsemana. Lukuisia hittejä 1990-luvulla julkaissut Mikko Kuustonen on julkaisemassa myös uutta musiikkia, jota päästään kuulemaan ensi vuoden puolella. Mikon edellisestä kiertueesta tulee ensi vuonna kuluneeksi peräti yhdeksän vuotta, sillä viimeksi mies on ollut kiertueella Jukka Perkon kanssa vuonna 2008.  

”Biisien tekemiseen ja yhdessä soittamiseen on löytynyt tauon myötä samaa hehkua, joka aikoinaan sytytti alalle. Elämänkokemus puolestaan tuo teksteihin toiset tasot. Ratkaisevinta on kuitenkin kontakti sekä lavalla että yleisön kanssa. Suurimmat musiikilliset innoittajani ovat syventäneet tekemisensä ydintä iän karttuessa. Energia nousee ihmisyydestä ja avain on yksinkertaistamisessa. Spagaatteihin ja pyrotekniikkaan en ajatellut panostaa”, Kuustonen kuvailee. 

LIPUT:
Myyntiin pe 21.10.2016 klo 9.
Palvelumaksuineen alkaen 41,50 / 39,50 / 37,50 euroa. 

Huom! Ostaessasi lippuja alennuksella (opiskelija, eläkeläinen, työtön, S-Etulippu) varaudu esittämään alennukseen oikeuttava kortti tapahtumapaikalla!

Mikko Kuustonen (s. 4.3.1960) on helsinkiläinen lauluntekijä, esiintyvä artisti ja tv-persoona. Hän on julkaissut 13 sooloalbumia sekä lukuisia yhteislevytyksiä. 1970-luvun lopussa alkaneen uransa aikana Mikko Kuustonen on palkittu mm. Kultainen Venla- ja Emma-tunnustuksilla,  Itsenäisyyden Juhlarahaston kunniapalkinnolla ja Juha Vainio rahaston sanoittajapalkinnolla. Hänen albumeistaan kuusi on ylittänyt kultalevyrajan ja kaksi myynyt platinaa. Mikko Kuustosen tunnetuimpia kappaleita ovat “Aurora”, “Taivas varjele”, “Kaktusviinaa” ja “Enkelit lentää sun uniin”. Kuustonen on toiminut aktiivisesti myös ihmisoikeuksien puolustajana kirjoittaen, luennoiden ja tuottaen tv-dokumentteja kehitysmaista. Lisäksi mies on toiminut  YK:n hyväntahdon lähettiläänä vuodesta 1998.

Liput

Kirjaudu