Macy Gray

  
  The Circus, Helsinki

MACY GRAY SUOMEEN MAALISKUUSSAKEIKKA:
Macy Gray (USA)
Ke 1.3.2017 The Circus, Helsinki
Ovet klo 20, K-18

Sensuellin käheästä äänestään tunnettu soul-laulaja Macy Gray saapuu keväällä Suomeen jazz-kiertueensa merkeissä. Syyskuun alussa”Stripped”-jazz-albumin julkaissut Macy Gray konsertoi Helsingin The Circuksessa keskiviikkona 1. maaliskuuta. Keikan liput tulevat myyntiin perjantaina 7. lokakuuta Ticketmasterissa.

Macy Grayn moninkertaista platinaa myynyt debyyttialbumi ”On How Life Is” (1999) ponkaisi laulajan listojen kärkeen ja Gray onkin pari vuosikymmentä kestäneen laulu-uransa aikana myynyt jo yli 25 miljoonaa levyä. Soul-musiikin superdiivan repertuaariin kuuluu r’n’b, pop, gospel ja hiphop -sävytteisiä tulkintoja, ja hänen suurimpia hittejään ovat ”I Try”, ”Why Didn’t You Call Me”, ”Do Something”, ”Sexual Revolution” ja ”When I See You”.

Ennen kansainvälistä menestystään Macy Gray aloitti jazz-vokalistina ja hän palaakin nyt juurilleen uuden pitkäsoiton ja tulevan kiertueen myötä. ”Stripped”-albumi on yhdistelmä uutta, vanhaa ja lainattua: mukana on kolme ennenjulkaisematonta biisiä sekä uudelleensovitus Grammy-pystin saaneesta hitistä ”I Try”. Levyllä kuullaan myös coverit Metallican ”Nothing Else Matters” ja Bob Marleyn ”Redemption Song” -kappaleista. Pehmeän sielukas albumi äänitettiin livenä ja laulajan taustalla soittaa nelihenkinen kokoonpano, johon kuuluu mm.  jazz-virtuoosi Miles Davisin kanssa työskennellyt trumpetinsoittaja Wallace Roney.

LIPUT:
Liput palvelumaksuineen alkaen 43,50 euroa

Liput

Kirjaudu