The 1975

  
  Kaapelitehdas, Helsinki

THE 1975 KONSERTOI KAAPELITEHTAALLA KESÄKUUSSA

KONSERTTI:
YleX & Live Nation esittää: The 1975 (UK)
La 14.6.2017 Kaapelitehdas, Helsinki
Ovet klo 19

The 1975 joutui siirtämään Euroopan kiertueensa myöhäisempään ajankohtaan Brit Awardsiin liittyvien sitoumustensa vuoksi. Uusi Helsingin keikkapäivä saatiin varmistumaan 14. päivälle kesäkuuta Kaapelitehtaalle, jäähallin ollessa tuolloin jo varattuna. Helmikuiselle jäähallikeikalle ostetut liput käyvät sellaisenaan uudelle keikkapäivälle Kaapelitehtaalla.

Huom! Kaapelitehtaalla kaikki paikat ovat seisomapaikkoja.

Lippujen palautus, mikäli uusi keikkapäivämäärä ei sovi: Pääsyliput voi käydä palauttamassa 25.2.2017 mennessä Ticketmasterin täyden palvelun myyntipisteisiin (ei R-kioskit) tai postitse osoitteella: Ticketmaster Suomi, PL 667, 00100 Helsinki. Kuoreen tulee liittää pääsylippujen lisäksi nimesi, osoitteesi, puhelinnumerosi, pankkitilin IBAN numero sekä mahdollinen sähköpostiosoite. Ticketmasterin myyntipisteet löydät osoitteesta http://bit.ly/1U6BZEI. Ostetuista lipuista hyvitetään lipunhinta. PDF-liput voi palauttaa myös sähköpostitse osoitteeseen palautukset@ticketmaster.fi (yhteystiedot ja tilinro mukaan!), mutta nopeimmin saat lipuista rahat takaisin palauttamalla ne myyntipisteeseen.

 

Valtavaan kansainväliseen suosioon noussut brittiyhtye The 1975 saapuu keväällä Suomeen. Yhdysvaltojen ja Iso-Britannian albumilistojen ykköseksi kiivennyt manchesterilaisnelikko esiintyy Helsingin Jäähallissa lauantaina 25. helmikuuta.

The 1975 julkaisi toisen albuminsa ”I Like It When You Sleep, For you Are So Beautiful Yet So Unaware Of It” viime keväänä ja se nousi saman tien listaykköseksi sekä Iso-Britanniassa että Yhdysvalloissa. Levyn singlet ”Somebody Else”, ”Love Me”, ”A Change Of Heart” ja ”The Sound” ovat olleet valtavia hittejä ympäri maailmaa ja keränneet useita kymmeniä miljoonia kuuntelu- ja katselukertoja YouTubessa ja Spotifyssa. Yhtyeen musiikissa 80-lukuvaikutteinen elektropop yhdistyy groovaavaan kitararockiin, ja bändiä on verrattu milloin Talking Headsiin, milloin Princeen. NME antoi tämän kesän hehkutetun Glastonbury-esiintymisen jälkeen bändin nokkamiehelle Matt Healylle arvonimen ”Britain’s Greatest New Popstar”.

Ennen kevään Euroopan ja Etelä-Amerikan kiertueitaan The 1975 kiertää Pohjois-Amerikan ja Iso-Britannian areenoita. Lontoossa bändi tekee joulukuussa peräti kaksi areenakonserttia ensimmäisen The O2 Arena -keikan myytyä loppuun vain kolmessa tunnissa.  Luvassa on visuaalisesti näyttävä show, joka yhdistelee ainutlaatuisesti taidetta ja teknologiaa. Yhtye on luvannut esittävänsä myös kappaleita, joita ei ole koskaan aiemmin soittanut livenä.

Suomessa The 1975 vieraili viimeksi kesällä Ilosaarirockissa, ollen yksi festivaalin odotetuimpia esiintyjiä. Tätä ennen bändi on piipahtanut myös loppuunmyydyllä Tavastia-klubilla ja Ruisrockissa vuonna 2014.

The 1975:sta sanottua: 

“Essential” - NME
“Brilliant” - NOISEY
“Masterpiece” - THE FADER
“Astonishing” - Sunday Times Culture
“The UK’s most exciting young band” - Q
“Packed full of fantastic pop songs and smart lyrics” - The Guardian

LIPUT: Palvelumaksuineen alkaen 37,50 / 48,50 / 58,50 euroa.

Liput

Kirjaudu