Jonas Gardell

  
  Savoy-teatteri, Helsinki

JONAS GARDELL TUO ”30 ÅR TILLSAMMANS” -SHOW’NSA SAVOY-TEATTERIIN

ESITYS:
Jonas Gardell (SWE) – 30 år tillsammans
Pe 10.2.2017 klo 18 Savoy-teatteri, Helsinki

Ruotsin rakastetuimpiin stand up -koomikkoihin lukeutuva Jonas Gardell tuo keväällä Suomeen ”30 år tillsammans” -show’nsa. Viime keväänä ensi-iltansa Tukholmassa saanut show on saanut Ruotsissa valtavan suosion ja kerännyt ylistystä kriitikoilta. ”30 år tillsammans” koetaan Helsingissä, Savoy-teatterissa perjantaina 10. helmikuuta. Lipunmyynti käynnistyy maanantaina 17. lokakuuta Savoy-teatterissa ja Ticketmasterissa.

Det är över 30 år sen Jonas Gardell gav ut sin första roman. 30 år sen han gjorde sin första show. 30 år sen han blev ihop med Mark. Det här är INTE en best of-show. Det är INTE en greatest hits-kavalkad utan en skitrolig föreställning om åren som gått, drömmarna som sprack och segrarna som vanns.

På de här 30 åren har Jonas Gardell gått från att vara ett UFO på besök i Mellanmjölkens land till att vara nån som blivit välkomnad in, rentav folkkär. “Ibland frågar folk mig hur jag vågar stå ensam på en scen  inför tusentals personer på en teater, konserthus eller idrottsarena. Jag svarar alltid att det ju inte är jag mot alla i publiken. Tvärtom om är det vi allihop tillsammans”, berättar Jonas Gardell. “Mitt liv har fyllts av Mark och barnen och romaner och shower och tv-serier och sånger, men det har också fyllts av alla de som läst, alla de som kommit och tittat. Alla som jag uppträtt för och skrivit för de här 30 åren. 30 år tillsammans!”

Pressröster om ”30 år tillsammans”:

”Det finns partier som är så roliga att publiken kippar efter andan.
Men det är allvaret och det humanistiska budskapet som får DN:s Niklas Wahllöf att vilja säga: "Tack själv, Jonas Gardell".” - Dagens Nyheter

”ofta genialt, ständigt kul” - Svenska Dagbladet

"Grandios show” - Aftonbladet, 4 plus

”tankeväckande, vemodigt, galet, stundtals fruktansvärt roligt. Absolute Gardell.” - Expressen, 4 getingar

”En fantastisk föreställning!” – Nyhetsmorgon

"Hans scennärvaro och förmåga att spela med publiken, inte mot, är numera utvecklad till ett mästerskap” - Borås Tidning/Kristianstadbladet/Ystad Allehanda/Trelleborg Allehanda/Barometern

"stående och väl förtjänta ovationer” - QX

BILJETTER:
Inklusive service avgift från 56 / 46 euroa

Liput

Kirjaudu